Voor kinderen

Vlinderkinderen

Het verlies van een kind is een van de meest ingrijpende soorten verlies waarmee een mens te maken kan krijgen. Soms sterft een kindje tijdens de zwangerschap of de bevalling. Deze kindjes worden ook wel vlinderkindjes genoemd. Ondanks dat zij niet lang bij hun familie mogen blijven heeft hun te korte verblijf hier wel een enorme impact. Het verdriet om deze kindjes zal altijd onderdeel blijven het leven van de familie die achterblijft. Hun leven zal nooit meer het zelfde zijn. Speciaal voor deze families maken wij een persoonlijk aandenken om uit te delen bij de uitvaart zodat ook zij nooit zullen worden vergeten. De tekst van ons ontwerp passen we graag voor u aan. Ook een foto of de voetafdrukjes voegen wij graag voor u toe.

Nooit meer hier maar altijd bij ons.

Twinkle twinkle little star

Onverwacht en veel te vroeg ben je nu hoog in de hemel. Dag mooi kindje, nooit meer hier maar toch altijd bij ons.

Vlinder

Maandenlang hebben we gedroomd over hoe je er uit zou zien. Waneer je voor de eerste keer naar ons zou lachen. Je eerste stapjes in het leven zou maken. Het heeft niet zo mogen zijn. Nu slaap je als een vlinder. Stil en roerloos. Dag lief mooi vlinderkind.

Babet

Een exclusief ontwerp speciaal voor Vlindermeisje, gemaakt door Anja Dalhuizen van Vlinderkusje, een webshop voor Sterrenkindjes én Sterrenmama’s.

Boris

Een exclusief ontwerp voor Vlinderjongetjes, gemaakt door Anja Dalhuizen van Vlinderkusje, een webshop voor Sterrenkindjes én Sterrenmama’s.