Een unieke attentie om mee te geven als dankbetuiging na een condoleance of uitvaart.

De nieuwe manier om iedereen te bedanken voor haar of zijn aanwezigheid en steun tijdens de periode van een afscheid.

Een blijvende herinnering: een luxe doosje met liefde en zorg in elkaar gezet. Door de keuze van een eigen tekst, achtergrond en foto wordt de buitenkant direct persoonlijk en passend bij de overledene en zijn of haar leven. Binnenin 2 kaarsjes om later thuis te branden voor een eigen herdenkingsmoment.

Uitvaartondernemer en Verliesbegeleider Agnes Boer

Uitvaartondernemer en Verliesbegeleider Agnes Boer organiseerde samen met longarts Sander de Hosson een lezing omtrent het thema “Zorg in de laatste levens fase” . Omdat zij graag iets bijzonderders wilde meegeven aan alle belangstellenden kwam zij bij RememberBox terecht.¬†Speciaal voor haar paste we ons ontwerp “Heart” aan met haar bedrijfslogo en contactgegevens. Zo kreeg iedereen naast de contactgegevens van Agnes ook twee bijzondere herdenkingskaarsje mee. Die thuis in alle rust kunnen worden aangestoken in herinnering van een dierbare.

“Wie zo diep in je hart zit kun je door de dood niet verliezen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals. Bekijk de pagina voor uitvaartprofessionals voor meer informatie.