RememberBox voor uitvaartondernemers en ritueelbegeleiders

Na een bruiloft of zelfs een geboortefeest, krijgen de genodigden vaak een kleine attentie mee naar huis, als dank voor hun aanwezigheid, maar ook als herinnering aan het feest. Nu is een uitvaart natuurlijk allesbehalve een feest. Des te meer speelt de herinnering aan de overledene hierbij een rol. 

De RememberBox is een tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Een bijzonder, met de hand gevouwen, doosje met daarin twee kaarsjes. Deze kaarsjes kunnen thuis in alle rust worden aangestoken om zo op een eigen moment nogmaals stil te staan bij de overledene of de familie die achterblijft.

De buitenkant is elke keer weer anders: elk mens is immers uniek en heeft zijn of haar eigen levensverhaal. Dit verhaal vertalen wij naar een persoonlijk ontwerp. Door middel van een afbeelding, een persoonlijke tekst of een foto maken we zo een uniek aandenken dat de overledene of zijn of haar leven goed weergeeft. Zo krijgen alle belangstellenden van de uitvaart of condoleance een persoonlijke, blijvende herinnering mee naar huis.

Maar we ontwerpen niet alleen voor families, we maken ook RememberBoxen voor uitvaartondernemers en ritueelbegeleiders. Zo brengt u uw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht tijdens een afscheid, bij een open-dag of uitvaartbeurs. Ook is een RememberBox, al dan niet ontworpen in uw huisstijl, een heel geschikte attentie om weg te geven aan de families waarvoor u de uitvaart mag begeleiden.

Wilt u meer weten over hoe u ons unieke product kunt inzetten binnen uw bedrijf en wilt u meer informatie over de aantrekkelijke kortingen voor u als uitvaartondernemer of ritueelbegeleider? Neem dan nu contact met ons op. Wij sturen u desgewenst graag ons informatiepakket toe.

InformatieBox

RememberBox is een nieuw en veelzijdig bedankje en om uit te leggen wat een RememberBox nu precies is en wat je er allemaal mee kan doen hebben we speciaal voor uitvaartondernemers een InformatieBox samengesteld. Deze bevat verschillende voorbeelden, informatiefolders om uit te delen aan de families voor wie u de uitvaart mag verzorgen én extra informatie voor u als professional. Wilt u ook dit unieke product gaan aanbieden? Neem dan nu contact met ons op, wij sturen u graag een InformatieBox toe.

info@rememberbox.nl  

023- 207 8003  of  06-81 901 345

JA ik wil een InfoBox

 Kinderen tijdens een condoleance

Voor kinderen is een condoleance vaak saai. Hun aanwezigheid wordt op prijs gesteld, maar als kind is het best lastig om lang stil te zitten of om in een rij te staan om handen te schudden. Omdat het niet gewenst is dat kinderen rondrennen bedachten wij een kant-en-klaar-knutsel-concept waarbij kinderen zelf blijvende herinneringen kunnen maken.

Nu kunnen kinderen rustig aan een tafel knutselen terwijl ze toch bij de condoleance aanwezig zijn. Tekenen, schilderen en knutselen is voor veel kinderen een fijne bezigheid maar kan ook een uitlaatklep zijn om hun emoties te uiten. Wanneer ze klaar zijn hebben ze zelf  een mooi aandenken aan de overledene gemaakt en kunnen ze thuis de kaarsjes branden Het aansteken van de kaarsjes mag natuurlijk alleen samen met een volwassene gedaan worden. Dit biedt nogmaals een mogelijkheid om samen herinneringen op te halen en misschien wel een gesprek aan te gaan.

We hebben ons uniek concept  uitgebreid getest en leerde dat kinderen onder het knutselen vanzelf in gesprek raken over de gene die overleden is en dat er al kleurend en plakkend mooie herinneringen worden opgehaald. De Blanco RememberBox veranderd eenmaal af in een schatkastje waarin kinderen briefjes kunnen bewaren met fijne herinneringen aan hun overleden dierbare. Op een later moment kunnen deze herinneringen worden terug gelezen als vorm van troost. De trooststeentjes, herinneringsschelpen en houten hartjes kunnen makkelijk  worden meegenomen in een broekzak of tas om zo tijdens een moeilijk moment toch een tastbare herinnering te hebben.

Blanco RememberBox