Een unieke attentie om mee te geven als dankbetuiging na een condoleance of uitvaart.

De nieuwe manier om iedereen te bedanken voor haar of zijn aanwezigheid en steun tijdens de periode van een afscheid.

Een blijvende herinnering: een luxe doosje met liefde en zorg in elkaar gezet. Door de keuze van een eigen tekst, achtergrond en foto wordt de buitenkant direct persoonlijk en passend bij de overledene en zijn of haar leven. Binnenin 2 kaarsjes om later thuis te branden voor een eigen herdenkingsmoment.

RememberBox

Ieder mens is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Juist na hun dood willen mensen herinnerd worden zoals ze waren. Een beeld dat (het leven van) een dierbare het meest kenmerkt vertalen we zo in een persoonlijk aandenken. Datgene waar hij of zij het meest van hield of wat misschien het eigen gevoel bij deze persoon het beste benadert. Zo ontstaat voor iedereen een uniek aandenken. Er zijn vier verschillende soorten RememberBoxen om als bedankje na een uitvaart of condoleance mee te geven. Ook hebben we een speciale optie voor u als uitvaartprofessional.

Als uitvaartondernemer weet u als geen ander dat de tijd rondom een overlijden hectisch kan zijn en gepaard gaat met veel emoties. We hebben alles daarom zo simpel mogelijk voor u gemaakt. Zo heeft u weinig omkijken naar het bestelproces en heeft u nog steeds alle tijd voor de familie waarvoor u de uitvaart mag verzorgen.

Classic

Wij hebben al een ontwerp voor u gemaakt dat we personaliseren voor de overledene.

Maatwerk

Wij ontwerpen speciaal een RememberBox en bedank kaartje volledig naar uw wens.
Populair

Maatwerk-Plus

Wij ontwerpen speciaal een RememberBox en bedank kaartje volledig naar wens en meer.

JUNIOR

Voor kinderen hebben wij een een speciale "lege" RememberBox die zij zelf kunnen ontwerpen.

Classic

Wij hebben al een ontwerp voor gemaakt dat we personaliseren voor de overledene.

Maatwerk

Wij ontwerpen speciaal een RememberBox en bedank kaartje volledig naar uw wens.
Populair

Maatwerk-Plus

Wij ontwerpen speciaal een RememberBox en bedank kaartje volledig naar wens en meer.

BLANCO

Voor kinderen hebben wij een een speciale "lege" RememberBox die zij zelf kunnen ontwerpen.

“Wie sterft maar niet vergeten wordt, leeft lang.”

RememberBox Classic

Classic

Met een RememberBox uit onze Classic Collectie hebben we de achtergrond en de vormgeving vast voor de familie ontworpen. De ontwerpen uit deze collectie zijn heel divers, zijn stuk voor stuk klassiekers en zien er exact uit zoals op de website. Deze ontwerpen maken we persoonlijk door toevoeging van een eigen tekst en een foto van de overledene.

Inclusief

Een RememberBox uit onze Classic Collectie wordt geleverd met:

Waarom branden we een kaarsje wanneer iemand overleden is?

Wanneer er iemand in hun omgeving is overleden gaan veel mensen op zoek naar troost en houvast. Wie een overledene wil herdenken heeft vaak behoefte aan iets zichtbaars of tastbaars. Er is behoefte aan een ritueel om de gedachte aan de overledene levend te houden.

RememberBox Maatwerk

Een RememberBox die het verhaal van de overledene vertelt aan de hand van eigen foto’s. Door ons vormgegeven volledig naar wens van de familie. Met een extra grote portretfoto of misschien wel een collage. Vergeet ook de hobby’s, lievelingskleuren, bloemen, vakantiebestemmingen, de (kinder)tekeningen of iets anders dat passend is niet. Elke fijne herinnering wordt zo de basis voor een unieke RememberBox.

Inclusief

Een RememberBox uit onze Maatwerk Collectie wordt geleverd met:

'De zon ging onder voordat het avond werd'

RememberBox Maatwerk+

De Maatwerk+ optie biedt u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe toevoegen aan uw eigen ontwerp van een RememberBox. Zo kunt u iedereen die die bijvoorbeeld veel betekent heeft tijdens de periode van het afscheid of misschien wel tijdens het ziekbed persoonlijk bedanken.

Inclusief

Een RememberBox uit onze Maatwerk+ Collectie wordt geleverd met:

Kinderen en doodgaan

Tegenwoordig worden kinderen veel meer betrokken wanneer er een overlijden in hun omgeving plaatsvindt. En dat is heel erg positief want kinderen en jongeren betrekken bij een uitvaart is ontzettend belangrijk voor hun rouwverwerking. Door samen herinneringen op te halen, foto’s te kijken en te praten over de overledene leren kinderen dat de overleden persoon in hun gedachten kan blijven.

RememberBox B2B

De RememberBox is een nieuwe manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Veel ondernemers zullen het herkennen: U heeft een prachtige uitvaart georganiseerd maar vaak weet na verloop van tijd niemand meer dat u dat was. Door subtiele plaatsing van uw bedrijfslogo wordt ook u niet vergeten. Zo maakt ook u onderdeel uit van de blijvende herinnering die de RememberBox biedt. 

De Rememberbox B2B ontworpen in uw huisstijl geeft u de mogelijkheid om u te onderscheiden tijdens uitvaarten, opendagen en uitvaartbeurzen. Nu maakt elke ontvanger op een bijzondere manier kennis met uw onderneming.

Inclusief

Een RememberBox uit onze Maatwerk+ Collectie wordt geleverd met:

Informatie Box

RememberBox is een nieuw en veelzijdig bedankje en om uit te leggen wat een RememberBox nu precies is en wat je er allemaal mee kan doen hebben we speciaal voor uitvaartondernemers een InformatieBox samengesteld. Deze bevat verschillende voorbeelden, informatiefolders om uit te delen aan de families voor wie u de uitvaart mag verzorgen én extra informatie voor u als professional. Wilt u ook dit unieke product gaan aanbieden? Neem dan nu contact met ons op, wij sturen u graag een InformatieBox toe.

Op de hoogte blijven?

Binnenkort komen we met meer vernieuwende producten. Vind je het een goed idee om daar van op de hoogte gehouden te worden? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Maak je geen zorgen, net als jij houden we niet van spam, we sturen alleen waneer er echt iets te melden valt.

Een attentie voor de families waarvoor uw de uitvaart mag verzorgen.

RememberBox als attentie voor de families waarvoor uw de uitvaart mag verzorgen.​

Kinderen en doodgaan

Tegenwoordig worden kinderen veel meer betrokken wanneer er een overlijden in hun omgeving plaatsvindt. En dat is heel erg positief want kinderen en jongeren betrekken

Lees meer >
Dankbetuiging na een uitvaart opa met kaarsje

Opa

De opa van Isa is doodgegaan. Daar is ze heel verdrietig om. Mama zei dat opa nu een engel is, dus daar heeft Isa nu

Lees meer >

Mark Terlage Uitvaartzorg

De vaste ontwerper van Mark Terlage Uitvaartzorg  zorgde ervoor dat goed naar voren kwam dat uitvaartbegeleiding voor het hun medewerkers niet gewoon een vak is maar

Lees meer >

Caelum Uitvaarten

Jolita Langedijk van Caelum Uitvaarten staat garant voor een liefdevolle begeleiding in de periode van een overlijden. Samen met haar families werkt zij graag toe naar

Lees meer >

Johan Uitvaartzorg

Johan Uitvaartzorg heeft de RememberBox met zijn huisstijl en spreuk besteld. Direct zijn de reacties van de nabestaanden positief want zo kom je in het

Lees meer >