Over ons

Iris Reek & Jessica van Riessen

Het ontstaan van de RememberBox

Na de uitvaart van een goede vriendin sloeg ik aan het denken. Bij een bruiloft krijgen we vaak een kleine attentie mee, als herinnering aan deze feestelijke dag, maar aan het einde van een heel leven gingen we allemaal met lege handen naar huis. Waarom is zon herinnering bij uitvaarten eigenlijk niet gebruikelijk?

En zo dacht ik verder over het leven, doodgaan, en uitvaarten. Het doet nogal wat met je als je een dierbare verliest. Je bent er de hele dag mee bezig en je wilt de herinneringen die je hebt zo lang en zo goed mogelijk vasthouden. Soms is het gewoon fijn om even weg te mijmeren bij een foto van vroeger. Bij een concertkaartje, of bij een briefje, of bij iets heel anders wat misschien klein en onbenullig lijkt maar wat voor jou van onschatbare waarde is.

Beetje bij beetje ontstond het idee van de RememberBox; een persoonlijk bedankje dat kan worden uitgedeeld aan de belangstellenden van de uitvaartplechtigheid. Zo krijgt iedereen een tastbare herinnering mee naar huis.

Elke RememberBox bevat 2 kaarsjes die thuis kunnen worden aangestoken om thuis nogmaals een eigen herdenkingsmoment te hebben voor degene die is overleden, of welllicht bij de familie die achterblijft. Eenmaal leeg kun je een RememberBox bewaren als aandenken aan de overledene en het afscheid. Iedereen heeft wel een plekje met dierbare foto’s of kaarsjes. Daar past een RememberBox prima tussen.

Omdat een ieder middels de RememberBox bedankt wordt voor zijn of haar aanwezigheid bij de uitvaart is het eigenlijk overbodig om na afloop nog een bedankkaartje te sturen.

Al onze medewerkers besteden de grootste zorg aan onze producten. Het ontwerpen, drukken, plakken, vullen en versturen gebeurt allemaal in eigen beheer en in Nederland. Daarom kunnen wij op korte termijn uw bestelling leveren. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

– In liefdevolle herinnering aan Jessica van Riessen –