Een unieke attentie om mee te geven als dankbetuiging na een condoleance of uitvaart.

De nieuwe manier om iedereen te bedanken voor haar of zijn aanwezigheid en steun tijdens de periode van een afscheid.

Een blijvende herinnering: een luxe doosje met liefde en zorg in elkaar gezet. Door de keuze van een eigen tekst, achtergrond en foto wordt de buitenkant direct persoonlijk en passend bij de overledene en zijn of haar leven. Binnenin 2 kaarsjes om later thuis te branden voor een eigen herdenkingsmoment.

Opa

De opa van Isa is doodgegaan. Daar is ze heel verdrietig om. Mama zei dat opa nu een engel is, dus daar heeft Isa nu een tekening van gemaakt. Een hele mooie. Van opa als engel tussen gouden sterren.

Vanavond zet ze zo’n doosje, die ze samen met haar broertje mocht uitdelen bij de uitvaart, naast haar bed, met zijn foto goed zichtbaar. Zo is opa dan toch nog een heel klein beetje bij haar.

De prachtige tekening van Isa vormde de basis van de RememberBox voor haar opa. Aan de ene kant de afbeelding gemaakt door de oudste kleindochter, aan de andere kant de dankbetuiging met de foto van op zelf.

Zo krijgen alle nabestaanden een uniek tastbare herinnering mee en een gelegenheid tot een eigen herdenkingsmoment door het branden van de kaarsjes.

Dankbetuiging na een uitvaart opa met kaarsje
Dankbetuiging na de uitvaart van opa
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals. Bekijk de pagina voor uitvaartprofessionals voor meer informatie.