Een unieke attentie om mee te geven als dankbetuiging na een condoleance of uitvaart.

De nieuwe manier om iedereen te bedanken voor haar of zijn aanwezigheid en steun tijdens de periode van een afscheid.

Een blijvende herinnering: een luxe doosje met liefde en zorg in elkaar gezet. Door de keuze van een eigen tekst, achtergrond en foto wordt de buitenkant direct persoonlijk en passend bij de overledene en zijn of haar leven. Binnenin 2 kaarsjes om later thuis te branden voor een eigen herdenkingsmoment.

Mark Terlage Uitvaartzorg

De vaste ontwerper van Mark Terlage Uitvaartzorg  zorgde ervoor dat goed naar voren kwam dat uitvaartbegeleiding voor het hun medewerkers niet gewoon een vak is maar vooral een passie om mensen bij te staan. En waar nodig te steunen en te helpen bij het maken van de soms moeilijke keuzes die een uitvaart, maar vooral het afscheid van een dierbare met zich meebrengt. Wanneer u geen eigen designer heeft maken wij graag een ontwerp voor u, uiteraard matchend met uw website en eigen identiteit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals. Bekijk de pagina voor uitvaartprofessionals voor meer informatie.