Maatwerk

Met liefde passen we onze bestaande ontwerpen voor u aan. Wilt u toch liever iets exclusiefs zodat de RememberBox bijvoorbeeld bij het thema van de uitvaart past? Of dat deze matcht bij  bloemen, het ontwerp van de rouwbrief  en misschien zelfs de kist? Onze grafische ontwerpers maken in overleg met u graag een geheel eigen ontwerp op maat.

Op basis van een foto, een idee, een afbeelding, een kindertekening of mooie tekst maken we graag een uniek aandenken voor u en alle belangstellenden van de uitvaart. Alleen een portretfoto aan een kant van een RememberBox of toch die vakantiefoto of die foto van heel vroeger als achtergrond? Eigenlijk kan alles.  Heeft u vragen of bent u benieuwd of uw ontwerp ook echt gerealiseerd kan worden? Neem dan even contact met ons op, we denken heel graag met u mee en verrassen u graag met een voorstel.

Rememberbox Grafisch

Een exclusief ontwerp door Hiske Kamminga

Hiske Kamminga is fotografisch kunstenaar en is gespecialiseerd in het digitaal vervaardigen van ‘herinneringskunstwerken’. Foto’s die herinneren aan prachtige reizen, jubilea, geliefde huisdieren, gelukkige huwelijksjaren of dierbare overledenen, bewerkt zij op de computer tot een persoonlijk kunstwerk waarin alle waardevolle fotomomenten worden verweven tot een mooie compositie.

Meer over Hiske

“The trouble is you think you have time.”

– Buddha