Een unieke attentie om mee te geven als dankbetuiging na een condoleance of uitvaart.

De nieuwe manier om iedereen te bedanken voor haar of zijn aanwezigheid en steun tijdens de periode van een afscheid.

Een blijvende herinnering: een luxe doosje met liefde en zorg in elkaar gezet. Door de keuze van een eigen tekst, achtergrond en foto wordt de buitenkant direct persoonlijk en passend bij de overledene en zijn of haar leven. Binnenin 2 kaarsjes om later thuis te branden voor een eigen herdenkingsmoment.

Kinderen en doodgaan

Tegenwoordig worden kinderen veel meer betrokken wanneer er een overlijden in hun omgeving plaatsvindt.

En dat is heel erg positief want kinderen en jongeren betrekken bij een uitvaart is ontzettend belangrijk voor hun rouwverwerking. Door samen herinneringen op te halen, foto’s te kijken en te praten over de overledene leren kinderen dat de overleden persoon in hun gedachten kan blijven.

Ook samen dingen doen die zij aankunnen, die bij hun leeftijd past, maakt dat zij zich erkend en betrokken voelen. Dit helpt kinderen om het verdriet en het gemis een plek te geven.

Tekenen en schilderen is voor veel kinderen een uitlaatlaat klep om hun emoties te uiten. Een tekening of ander kunstwerk van een kind gebruiken wij daarom graag als basis voor een unieke RememberBox. Het uitdelen hiervan is voor veel kinderen een mooie taak tijdens de uitvaart. Zo worden ze actief betrokken en zijn zij vaak trots op hun eigen aandeel in de ceremonie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals. Bekijk de pagina voor uitvaartprofessionals voor meer informatie.