Ik brand een kaarsje voor jou

Een exclusief ontworpen bewaardoosje met twee kaarsjes om thuis in liefdevolle herinnering te branden aan een dierbare overledene. Een bijzonder bedankje om mee te geven na een condoleance of uitvaart.

“Wie sterft maar niet vergeten wordt, leeft lang.”

Voor iedereen persoonlijk ontworpen

Ieder mens is uniek op zijn of haar eigen manier. We maken daarom voor iedereen een eigen bijzondere Rememberbox. Altijd een exclusief ontwerp dat precies uw dierbare  weergeeft. We halen inspiratie voor de ontwerpen die we maken uit de overledene zelf, de natuur,  eigen foto’s. Maar ook een hobby, lievelingsplek, vakantiebestemming, kunstwerk of (kinder) tekening kan dienen als basis voor een tastbaar aandenken.

Ik brand een kaarsje voor jou

Wie een overledene wil herdenken heeft vaak behoefte aan iets zichtbaars of tastbaars. Er is behoefte aan een ritueel om de gedachte aan de overledene levend te houden. 

Het aansteken van een kaarsje is dan een passend ritueel. Het maakt het gemis of een bepaald gevoel van verlies of verdriet ineens tastbaar en dat biedt troost. Een brandende kaars geeft licht en warmte en het aansteken hiervan kan een moment van bezinning zijn.

Elke RememberBox bevat daarom twee kaarsjes om later nog eens stil te staan bij de overledene of de familie die achterblijft.

 

 

 

 

Extra kaartje binnenin

Naast twee kaarsjes bevat elke RememberBox een extra kaartje.

Dit kaartje bevat de veiligheidsinstructies maar er is nog genoeg  ruimte voor een eigen persoonlijke tekst of afbeelding.

Uiteraard zorgen we dat dit kaartje matcht met de buitenkant van uw RememberBox.  Of misschien juist niet, want ook deze inlay ontwerpen wij volledig naar uw eigen wens. 

Ook met goud & Zilver

Een voorwerp weergeven in prachtig schitterende zilveren contouren? Misschien alleen wat kleine gouden accenten? Een naam dik gedrukt in metaal folie?  Het kan allemaal. Op verzoek is het mogelijk om edelmetaal folie te verwerken in een RememberBox. Zo krijgt ons unieke afscheidsbedankje een extra chique uitstraling. 

Groeipapier

Een RememberBox gemaakt van speciaal groeipapier met bloemzaadjes.
Plant dit bijzondere aandenken in aarde en laat zo de herinneringen verder groeien.
Met extra bedank-kaartje om te bewaren als tastbaar aandenken.

 

 

 

 

Waarom branden we een kaarsje wanneer iemand overleden is?

Wanneer er iemand in hun omgeving is overleden gaan veel mensen op zoek naar troost en houvast. Wie een overledene wil herdenken heeft vaak behoefte aan iets zichtbaars of tastbaars. Er is behoefte aan een ritueel om de gedachte aan de overledene levend te houden.

RememberBox voor uitvaartprofessionals

Wist u dat we niet alleen ontwerpen voor uitvaarten maar ook voor open dagen, uitvaartondernemingen en bedrijven? Ontvang als eerste de laatste updates én ons nieuwe E-boekje  direct in uw mailbox wanneer u zich vrijblijvend aanmeld voor onze nieuwsbrief. 

RememberBox Junior

Maak zelf een blijvend Aandenken. Ik brand een kaarsje voor jouRememberBox JUNIOR RememberBox Junior Ons creatieve pakket voor kinderen om zelf een blijvend aandenken aan een dierbare overledene te maken Het maken van een herinneringsdoosje en fotolijstje

Lees verder »

Thema Uitvaart

Thema Uitvaart Omdat we altijd in opdracht ontwerpen is het voor ons geen moeite om een RememberBox naadloos te laten aansluiten bij het rouwdrukwerk of misschien wel een persoonlijke uitvaartkist.  Sinds September werken we samen met Studio Hemeltjelief,

Lees verder »

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals.