De ontwerpen uit deze collectie zijn heel divers de achtergronden hebben wij met zorg voor u gekozen. Deze maken we persoonlijk door toevoeging van uw eigen tekst. Denkt u hierbij aan een passend gedicht of een quote van de rouwkaart. Ook is er ruimte voor een foto van de overledene en zijn of haar persoonlijke gegevens. Er zijn diverse  opmaak mogelijkheden en zo ontstaat een unieke blijvende herinnering.

De blauwe strepen geven de voor- en achterkant aan, uiteraard zullen deze op het eindresultaat niet meer zichtbaar zijn. 

U kunt een RememberBox eenvoudig in 3 stappen samenstellen

 

1. Kies een achtergrond

Kies een achtergrond uit die u aanspreekt en die past bij de overledene of zijn of haar leven. De teksten op deze voorbeelden dienen ter inspiratie en worden kosteloos door ons naar uw wens aangepast.

1.De Steen
2. Dandelion
3. Dahlia
4. Buddha

5. De laatste reis

6. Rode rozen

7. Zonnebloem

8. Vlinder

9. Laatste wens

10. Bijbel

11. Purple Love

 

12. Winter

13. Sunset

14. Hemel

15. Voor altijd

16. Pauw

17. Trots

18. Time

19. Engel

20. Muziek

21.  Sailor

22. Voorjaar

23. Universe

24. Anjer

25. Amsterdam

26. De Zwaan

 

27. Over de heuvels

28. Rots

29. Water 

30. Orchidee

 

31. Ladybugg

32. Voorjaar

33. Single Rose

Kies voor een opmaak

Zoals u hierboven heeft kunnen zien kan een een RememberBox op verschillende manieren worden vormgegeven. Hieronder ziet u de drie meest gangbare ontwerpen. Kies de opmaak uit die u het meeste aanspreekt en geef deze aan ons door tijdens het doorgeven van uw bestelling. De kleuren van de kaders maken we altijd passend bij de achtergrond van uw keuze. Mocht u voorkeur hebben voor een kleur of een kleur juist per se niet willen dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

OPMAAK 1 (foto in dunne lijst)

 

OPMAAK 2 (foto met lijst en klein kader)

OPMAAK 3 (foto met lijst en groot kader)

 

Bestellen:

Het bestellen van een RememberBox is heel eenvoudig:  bestel per e-mail of geef uw bestelling telefonisch aan ons door via 023-207 8003

Heeft u nog een vraag of enige vorm van twijfel? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij begrijpen als geen ander dat het organiseren van een uitvaart een hectische tijd is die gepaard gaat met veel emotie. Daarom denken altijd vrijblijvend met u mee.

Omdat we alles in eigen beheer produceren hebben we een hele korte levertijd. Heeft u nog niet besteld en twijfelt u of we wel op tijd zullen zijn voor de uitvaart die u aan het organiseren bent? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

U kunt ook bestellen via uw uitvaartondernemer.

We gaan pas over tot productie:

  • nadat u ons ontwerp heeft goedgekeurd.
  • u de betaallink van uw bestelling heeft voldaan.

RememberBox is er ook voor uitvaartprofessionals

Rememberbox is een unieke attentie om mee te geven na een uitvaart of condoleance. We ontwerpen niet alleen voor families, we produceren ook in opdracht van uitvaartprofessionals. Bekijk de pagina voor uitvaartprofessionals voor meer informatie.