Veelgestelde vragen

U kunt een RememberBox het beste via uw uitvaartondernemer bestellen, alleen dan profiteert u van een aantrekkelijke korting. Is uw uitvaartondernemer nog niet bij ons aangesloten? Geen probleem, hij of zij kan zich eenvoudig en kosteloos bij ons aanmelden.

Wanneer u besteld via uw uitvaartondernemer is het doen van een online betaling niet nodig, wij sturen uw uitvaartondernemer een factuur.

Besteld u zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, dan sturen wij u een online-betaallink.

U kunt uw RememberBoxen eenvoudig bestellen door het sturen van een email. Vermeld het ontwerp van uw keuze, de door uw gewenste tekst en de eventuele foto. Vergeet u alstublieft niet de datum van de uitvaart of condoleance te vermelden?

Nadat u de drukproef heeft goedgekeurd nemen wij uw RememberBox direct in productie.

Heeft u nog vragen, twijfels of wilt u nog even overleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn elke dag van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar op 06-81 901 345

Nadat  U de drukproef voor Uw RememberBox heeft goedgekeurd, nemen wij uw bestelling direct in productie. Wij laten u direct weten wanneer u uw bestelling mag verwachten. Wij werken samen met een koeriersbedrijf dat zich stipt aan de levertijden houdt of bezorgen in bijzondere gevallen zelf de bestelling bij u thuis.

We kunnen ons voorstellen dat u op het laatste moment toch besluit om voor RememberBoxen te kiezen voor de uitvaart of condoleance. Dat hoeft geen probleem te zijn. Neem bij een spoedbestelling telefonisch contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de haalbaarheid van uw verzoek. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-81 901 345.

Aan een spoedbestelling kunnen extra kosten zijn verbonden, deze zijn afhankelijk van uw woonplaats.

We begrijpen dat het lastig is om exact te voorspellen hoeveel belangstellenden er aanwezig zullen zijn op een uitvaart of condoleance. Omdat we onze RememberBoxen voor elke uitvaart of condoleance personaliseren is het daarom niet mogelijk om overgebleven exemplaren retour te sturen.

We begrijpen dat niet iedereen zin heeft om zelf een RememberBox te ontwerpen in de verdrietige tijd rond het verlies van een dierbare. Wij nemen in dat geval graag deze taak uit handen.Stuur ons een mail met het ontwerp van uw keuze, de door u gewenste tekst en eventueel een foto van uw dierbare. Wij passen dan de RememberBox voor u aan en sturen u per mail een proefdruk. Na goedkeuring nemen wij uw bestelling in behandeling.

Ondanks dat we een ruime collectie hebben kan het natuurlijk voorkomen dat u net geen een passend ontwerp kunt vinden. In dit geval maken wij graag een passende RememberBox voor u. Wanneer wij dit ontwerp daarna in onze collectie mogen opnemen zijn hier geen kosten aan verbonden. Wilt u dat dit ontwerp exclusief blijft dan vragen wij daar een ontwerptoeslag van € 65,- euro voor.

Uiteraard ontwerpen wij graag een RememberBox helemaal naar wens voor U. De ontwerpkosten hiervoor bedragen €65,- Inclusief een stockbeeld en een correctie ronde

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een geheel eigen ontwerp te maken. Enige kennis van InDesign is dan wel gewenst. Neemt u in dit geval contact met ons op, wij sturen u dan een werktekening toe waarna u zelf aan de gang kunt. Wij nemen vervolgens uw eigen ontwerp in productie en dragen er zorg voor dat u de RememberBoxen ruim voor de uitvaart ontvangt

Geen probleem, neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden

Nee, het is de bedoeling dat u de kaarsjes uit de RememberBox haalt en hen op een veilige plaats brandt.

Onze kaarsjes zitten in een milieuvriendelijk kunststof-cupje dat voldoet aan alle veiligheidsregels. Ze zijn dus veilig.

Ja het is echt waar, het vouwen, rillen, snijden en plakken, inpakken en versturen doen we allemaal zelf, met de hand. Maar vooral met heel veel liefde.

Elke overeenkomst met bestaande personen op onze voorbeeld -RememberBoxen  berust op louter toeval. Al deze personages, zijn fictief  en door ons bedacht. Wanneer we een RememberBox publiceren die voor een echte uitvaart is gemaakt (zoals bij onze berichten op social media) vermelden we dat er altijd bij en hebben we altijd toestemming van de nabestaanden gevraagd én gekregen.

Al onze beschikbare lettertypes vind u hier 

Een bestelling naar België of Duitsland is geen probleem. Hier kunnen wel extra verzendkosten aan verbonden zijn, deze zijn afhankelijk van het afleveradres.

Voor een bestelling in Engeland is het snelste wanneer u contact opneemt met ons kantoor aldaar 

Wat een goed idee, meld u bij ons aan door middel van een telefoontje of een email. Zo kunnen families waarvoor u de uitvaart mag verzorgen profiteren van een aantrekkelijke korting. Bestellen gaat bij ons altijd eenvoudig middels een email of telefoontje. Waneer bij ons bent aangesloten is het doen van een online betaling niet nodig omdat wij de factuur naar u, als uitvaartondernemer sturen.

Wij zijn elke dag van 08.30 tot 21.00 uur bereikbaar op 023-2078003

Nee hoor, wij maken ook RememberBoxen speciaal voor open dagen en herinneringsbijeenkomsten. Bent u op zoek naar iets unieks voor uw bedrijf of bijeenkomst? Neem dan contact met op ons, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om al uw bezoekers een unieke blijvende herinnering mee te geven.

Wat leuk, wist u dat wij regelmatig  RememberBoxen ontwerpen voor open dagen van uitvaartondernemers en crematoria? Zo krijgen bezoekers van de ze dagen een bijzonder aandenken mee naar huis dat indruk maakt en passend is bij uw bedrijf. Eenmaal thuis kunnen zij een kaarsje branden voor hen die zij zelf moeten missen (en vast nog een terug denken aan die indrukwekkende open dag of rondleiding)

Wat is de RememberBox?